Lélekkísérő Egyéb „Nem vagyok rá méltó, hogy hajlékomba jöjj…”

„Nem vagyok rá méltó, hogy hajlékomba jöjj…”

 

 

Nem vagyok rá méltó, hogy hajlékomba jöjj…”

Ez az ismerős mondat hallatta velem hajnaltájt az üzenetet, amit most íly módon adok át. Lehet, hogy megint kiüti a biztosítékot egyeseknél, de hát talán az is a cél. Hogy felismerjük, hogy mögé lássunk a dolgoknak. Hogy ne hagyjuk a megvezettetést, még ha az a tisztának és tutinak hitt vallásból is jön.

Kibontom gondolataim rózsáját, hálát adva érte. Na de kinek is?

Innen indulunk.

Istennek? Na de hol lakik az ÚrIsten… Talán a templomokban? Talán a bálványokban, szobrokban? Talán a szentírásban, papok által?

Egyszóval, valahol teljesen máshol? És fohászkodtunk? Kifelé? És mondtuk a szánkba rágott mantrát:

„Nem vagyok rá méltó, hogy hajlékomba jöjj…”

Még ez is! Jesszus!

Nem is kell, hogy bejöjjön a magunk hajlékába és nem is tud az, ami már eleve bent van! Nem léteznénk nem is élhetnénk isteni MAG-unk nélkül.

„Nem vagyok rá méltó, hogy hajlékomba jöjj…”

Nem csak a vallás terel el saját MAGunktól, elterelnek más hitrendszerek is, elég, ha csak a családi múltunkat nézzük, vagy a politikai szédítést, a hazugságokat és más egyebeket.

Ám ha az ember tisztában van saját MAGával, ISTENI természetével, akkor az van, amit eredendően a saját lelke sugall. Az jó neki az a tuti!

Ám ahhoz, hogy meghalld lelked szavát befelé kell fókuszálni, nehogy a külső zavaró, magad figyelméről elterelő hadműveletek elhallgattassák a belső hangod.

Mindenek felett pedig megtisztelem azokat, akik egy külső Istenben hisznek és várják a megváltás életről életre. Még azokat is megtisztelem, akik ateisták, akik gyűlölködnek és kifelé mutogatnak.

Elfogadom azokat a dolgokat, amikben hisznek, ahogyan vannak, mert tudom ez az életük is csak egy a sok közül.

Egy élet, egy állomás az öntudatra ébredés útján, mely során fokozatosan ébrednek fel ezeréves csipkerózsika álmukból.

Ám ezen az állomáson is vannak segítők, információk – kinek-kinek hite és lelke szerint.

Jó utat!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

SZERepekSZERepek

SZERepek. Ahogy leírtam e szót, azonnal észrevettem, hogy ami mondanivaló e témát illetően belőlem kikívánkozni vágyik, az benne foglaltatik a szóban. Már meg sem lepődöm azon, ahogy kiviláglik a lényeg,

Egyéb