Lélekkísérő Egyéb Hiszékenység

Hiszékenység

 

 

A minap történt. Egy kedves öregúr így szólt. Tudjátok az úgy van, ha az ember elhagyja a 70 évet már rossz az immun rendszere… Ó, rögtön bekapcsolt a vészvillogó. Mi van…. ?

Eszembe jutottak azok a szólás-mondások amik -tudat alatt jócskán beszorították az életteremet azok, amik erősen korlátozták kitörni készülő vágyaimat, a megvalósítandó terveimet azok, amik megfelelő odafigyelés híján bizony letörik a szárnyakat… Mai modern nyelven hívhatjuk szuggessziónak, vagy akár hipnózisnak. Családból indul a szülői, nagyszülői neveltetéssel, aztán a hülyítés folytatódik kint a nagybetűs életben.

Mondok pár példát.

-Semmire sem vagy jó. Szerencsétlen vagy.

-A nő helye a konyhában van. A nő szolgálja a férfit.

-Az újszülöttet, a gyereket hagyni kell sírni, majd megtanulja…..

-A pénz nem boldogít. A pénz piszkos.

-Csak akkor vagy értékes, ha megfelelő egzisztenciával rendelkezel. 

-Egész életedben dolgoznod kell magadon.

Akkor még nem is szóltam a vízprogramozásáról, meg a többi megvezető, mondhatni ezós cuccokról, hogy a hit nem vallásfüggő és más egyebekről…

Arra jutottam, hogy ezeknek a bekorlátozásoknak azért meg van a maga haszna. Esetemben az, hogy a korlátoknak köszönhetően erősen akartam az engem zavaró témákkal foglalkozni. Zsigerből megérzem a hamisságot.

Arra jutottam, hogy igen a tudat határozza meg a létet és nem az, amit Marx és Engels is kijelentett, miszerint “az élet határozza meg a tudatot”.

Az ember kódok szerint működik. Tudatmanipulációs programok futtatják. Viszont meg van a lehetőség „felébredni”…

Az embernek meg van a MAGához való esze van öntudata, s talán van akarata is ahhoz, hogy vizsgálódjon, kutakodjon, megértsen… Semmit sem kell elhinni, mert „semmi nincs kőbe vésve”. A hiteles válasz mindig önMAGunkban van csak meg kell kérdezni, rá kell érezni.

Visszatérve a példákhoz, gondolom nem szükséges a magyarázatokat ecsetelni… Aki akar, révüljön bele…. kíváncsi vagyok mire jut… Azért egyet mégis csak…

A Víz programozása. Dr Masuró Emotó óta ismerhettük meg ezt az óriási felfedezést. A beprogramozott vízmolekulákat vizsgálva nagyító alatt látható annak szerkezete /ördög, avagy angyal foma/ – a különböző utasításoknak megfelelően. Igen-ám! Csak hogy az ember 75 %-a víz. Oké. Kívülről befelé hat a cucc, vagy fordítva?… Ha én programozok, akkor a bennem lévő víz is kódolódik. Ha sima csapvizet iszok, tudatos programozással megváltoztathatom a víz minőségét. Ám de ha a szeretetre, boldogságra programozott vizet elfogyasztom, milyen lesz vajon az, ha egy pillanat múlva felfortyanok valamin?…

Szóval a 70 évet elhagyván meggyengül az immunrendszer… neki biztosan. Azoknak is biztosan, akik elhiszik azt, hogy a betegségek és egyéb nyavalyák is tök természetes dolgok… az öregséggel jár. Azoknak meg főleg, akik „megmondások alapján” működnek.

A minap egy tudományos, hiteles cikkben azt olvastam, hogy a kutatások bebizonyították a DNS-ben nincs kódolva sem az öregség, sem a halál. Nem találtak rá. Nos ezen érdemes elgondolkodni.

Amit elhisz, amit igaznak vél, annak a-szerint van a léte az élete…

Minden baj a negatív gondolkodásból ered hiszen
Folyamatosan nőnek a körmök
Bőrünk 2-3 havonta megújul.
Vér hathavonta.
A mag 20 évente újul meg.
A tüdő minden évben megújul.
Néhány hónap múlva helyreáll a máj.
Az agy is megújítja a sejtjeit.
10 éven belül regenerálódik a csontváz.
15 év alatt minden izom és szövet regenerálódik.
A személyiség is 7 évente változik.

Aki nem hiszi, járjon utána!

 

 

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

BeavatásBeavatás

  Megváltoztatni bárkit, vagy bármit csak magadon keresztül tudsz!   Illusztrációként az egyik selyemképemet gondoltam elhelyezni itt. „Gondolod, kerül életed útjába Egyetlen gátló kő is hiába? Lehet otromba, lehet kicsike,

Egyéb