Selyemfestés

 

Úgy 8 évvel ezelőtt, egy belső vágytól inspiráltan kezdtem el selyemre festeni. A kezdeti bizonytalanság hamar elmúlt. Egyéni stílusomat a magam erejéből és szorgalmából műveltem ki.

Több alkalommal kiállításon is szerepeltünk. A legutóbbi alkalomra horoszkóp sorozatot készítettem, tudván azt, hogy az adott állatövi jegyben születettnek pont arra az energiaminőségre lenne szüksége, amilyen jegyű. Azért született Kosnak, vagy Oroszlánnak, mert azzal van dolga! A horoszkópos selyemkép erős dinamikával, támogató rezgésminőséggel bír, ami kétséget kizáróan áthat.

Ugyanúgy minden kép színes, pompázatos, szimbólumának megfelelő sajátos mondanivalóval, energiatöltéssel rendelkezik. Ha például egy Buddha kép, vagy az Élet virága kép van nálad a szobád falán, az szinte betölti az egész teret, meg téged és aki oda belép, arra is hat.

Itt megnézheted a festményeimet!

 

 

A képek gyógyító ereje = KÉP-esség

Benső képeink, mik álmokból, érzésekből fakadnak, kreativitásunk tűzében fogannak, s válnak KÉP-essé világra születni. Mindannyiunkban él egy művész, ki alkotni vágyik, kifejezni valami olyat, amit szavakkal talán nem is lehet. Hisz ahonnét Ő ihletet nyer, az nem a látható világ. Színekkel, formákkal, szimbólumokkal dolgozik, így azok ereje, üzenete gyógyírként hathat.

 

 

 

Színek

“Ahányan vagyunk, mind megannyi szín

Megannyi rezgés, érzés és óhaj.

Életünk palettája a színes, tarka virágmező

Hol egymás szirmának édes kelyhéből nyílik a világ

Mit a művész szívének ecsetje tollvonásával vegyít.

 

S mikor a hideg jön, elhullanak a szirmok

A világ festője magába réved

Merengése a nagy télben új képeket láttat

S ami e magból kihajt, új tavasszal kecsegtet.

Akkor születik ismét egy új virág,

              Mi megannyi szín, megannyi rezgés, érzés és óhaj.” 

/Versem/