Magadról

 

 

A mostani világban egyre többet foglalkoztatnak az élet és halál nagy kérdései. Ki vagyok ÉN ? Mi a dolgom ezen a világon? Honnan jöttem és hová megyek? Érzel egyfajta belső zizgést. Nem tudod mi az de egyre erősebb.Talán a lelked felhívása egy keringőre. Az élet véget nem érő táncára. Mert az élet az véget nem ér. Csak átalakul. Folyton folyvást.

Egy valami azonban biztos: örökkön örökké élő csodálatos lény vagy és te kapcsolódni szeretnél, eggyé válni vele érezni, hogy igen ÉN vagyok. Ezért a zizgés.

Az önismereti utadon minden téged zavaró problémát képes vagy megoldani. Hogyan? Szembe nézel vele. Ebben segíthetek, hogy jobban lásd mi zavar téged. Aztán ahogy rálátsz látod az egész probléma okát és következményét és átérzed és megérted. És akkor jön a Főnix élmény. A megkönnyebbülés, az újjászületés katarzis élménye = a lélek tánca.

Minél többet szembesülsz önmagad sebzett lélekrészeivel, egyre kiegyensúlyozottabbá válsz, mivel rendet teremtesz magadban. Ahogy egyre rendezettebbek a belügyek, úgy rendeződnek körülötted is a dolgok „Ami bent az kint” /Hermész Tr. Smaragdtábla/

 Arra születtél, hogy hozd ki magadból a legjobbat még a leglehetetlenebb helyzetekben is…. amikor szinte belehalsz…Hogy megértsd nincs lehetetlen. Képes vagy rá. Ha nem akarod az is egy opció. Hiszen az élet megy tovább… csak nem mindegy hogyan. Én hiszek benned.