Magamról

 

Egyszer csak eljön az az idő amikor kinyílik az önismereti út kapuja. A késztetés igen erős – ki vagyok Én… Arra jöttem rá, hogy emberek, élethelyzetek, sorscsapások szükségszerűen jelennek meg. Arra  hivatottak, hogy tanítsanak a megértésre, a tudásra, alázatra. A képzések, iskolák szintúgy. Felkészítenek, kiképeznek megedzenek az élethivatásra, arra amiért – e világra jöttem.

“A valódi “jótett” nem is lehet más, mint hogy a másik embert önmagához visszavezetjük; saját erejére, sorsmegoldó hatalmára ráébresztjük – végső soron, hogy megtanítjuk önmagát szeretni. ” (Müller Péter: Szeretetkönyv)

Ennek tudatában tevékenykedek. 

Mivel gazdag és színes lelkivilágom kifejeződni vágyódott, olyan alkotásokat készítek, amelyek maguk is gyógyító erőt, pozitív energiát sugároznak /selyemképek, sálak, ásványfák/.

Lelkes elhivatottsággal  végzem a polgári búcsúztatást. Tisztelettel és szeretettel viszonyulva mind a két oldalhoz, hogy  az elhunyt és az ittmaradott lélek is megbékélhessen és tovább léphessen létezésének következő állomására. http://bucsu.lelekkisero.hu/

A honlapon olvasható számos gondolkodásra, megértésre késztető írás.

“Nem az a művész akinek ihlete van, hanem aki másokat inspirálni tud.” /Salvador Dali/

Logóm a FŐNIX: a folyton folyó megújúlást és újjászületést jelképező szimbólum.

“A Főnix szárnyal,nem adja fel soha
Hamvai porából támad fel újra
Álmaid reménye erővel telítsen
Hogy Te légy ezután másoknak reménye!” /ÉN/

AKI  NEM  HISZI  JÁRJON  UTÁNA!