Magamról

Máriának, vagy Marinkának is hívhatsz. 

Az élet és a halál művészete foglalkoztat.

Hogy van az e világ és van a más világ, az tudva levő, elfogadott. Mindkét világba tisztán látok, így vagyok képes vagyok hiteles válaszokat adni.

Tudásom és képességeim palettáját annak a  magasztos célnak szentelem, hogy az emberek a hétköznapok sodrásában minél teljesebb, boldogabb és szerethetőbb életet élhessenek. 

“A valódi “jótett” nem is lehet más, mint hogy a másik embert önmagához visszavezetjük; saját erejére, sorsmegoldó hatalmára ráébresztjük – végső soron, hogy megtanítjuk önmagát szeretni.(Müller Péter: Szeretetkönyv)

Ebben a tudatban facilitáliok.

Ennek szellemében szeretném  megosztani a tapasztalataim és a tanulás általi tudást –  előadásokkal, egyéni és csoportos beszélgetésekkel, mivel azt látom, hogy az önismeretre egyre nagyobb az igény. Vagyis hogy kik vagyunk, honnan jöttünk és hová megyünk… Valójában a lélek útjáról beszélnék.

Személyes életem megadta nekem annak lehetőségét, hogy felfedezzem és megismerjem az élet és a halál nagy titkait.

S mivel e közben gazdag érzelemvilágomat kifejezni vágytam, selyemképeket és sálakat  festek, amit a honlap galériájában, vagy a kiállításokon, vagy nálam megtekinthetsz, megvásárolhatsz. Alkotásaim belső ihletettségből fakadnak, így ha van nálad belőle, energiarendszeredet pozitív energiával töltiheti fel.

Nagy elhivatottsággal tevékenykedek polgári búcsúztatóként.  Biztosan tudom azt, hogy az elhunyt léleknek igen lényeges a méltó búcsúztatás. Úgy kísérjük végső úton, hogy ő is megbékélhessen természetesen az ittmaradottakkal együtt, hogy valóban “megboldogulhasson”.

“A Főnix szárnyal,nem adja fel soha
Hamvai porából támad fel újra
Álmaid reménye erővel telítsen
Hogy Te légy ezután másoknak reménye!” 

Mert.. “Nem az a művész akinek ihlete van, hanem aki másokat inspirálni tud.” /Salvador Dali/