Lélekkísérő Egyéb Önismereti téveszme

Önismereti téveszme

Ahogy elnézem az önismereti piacot, mert bizony piac az a javából, bizony elborzadok. Spiritiszták, látnokok, gyógyítók hada hirdet. Médiumként 8 cm.-es műkörömmel, műszempillával. Fiatal, jó megjelenésű, kigyúrt coachok mondják a tutit. Ahogy látom nulla önismerettel. Könyvből tanulták, online marketing ezer fogásával fognak, azaz kötnek… /meg/.

A legfontosabb tudnivalóról pedig szó sem esik. Hogy nem tüneteket gyógyítunk, nem a látszatvalóságot „edzzük” hanem az embert kéne egyben látni. A lelkével együtt. Az önismeret hosszú idő ráadásul állandó figyelmet és tudatosságot igényel. Idősebb korra bölcsességé érlelődik. Nem is csoportos tevékenység magánút. Hiszen a válaszok nem kintről mások által érkeznek, hanem belső hangjának, lelkének, magjának sugallata. A segítő feladata nem más, mint hogy a másik embert önmagához visszavezesse – saját erejére, sorsmegoldó hatalmára ráébressze. Ehhez katalizátorként kínálja fel mélységes önismereti útjából eredő képességeit és erejét.

Ahogy belső hangom súgja… „nagy mesterek csendben járnak”…/nem Audival/

 

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

B.U.É.K.B.U.É.K.

    Ahogy figyelem az új-évre készülőket, magamban meg megállok, valahogy az elmúlt idők és az elkövetkezendő idők határán leledzek, vagyis a jelenben. Innen nézek vissza, s előre.  Hogyan volt,

Egyéb