Lélekkísérő Egyéb Lélekfejlődés

Lélekfejlődés

 

 

Írásaimban sokszor megjelenik ez a szó -lélekfejlődés.

De valójában erről van e szó? Nézzük csak! Akik most ezeket a sorokat olvassák, feltehetően tisztában vannak azzal, hogy nem csak test vagyunk.  Testet öltött lelkek vagyunk más -más szellemi szinten.  Lelkünk abból a más világból való, ahová a halálkor  távozunk. Idővel a lélek ismét és ismét testet ölt más és más életeket tapasztalva. Hogy miért? Mondhatnám a lélekfejlődés okán. Ám a léleknek semmilyen fejlődésre nincsen szüksége, hiszen az egyben van, tiszta és tökéletes. Semmilyen szervizre nincsen szüksége, mivel teljes.

 Az életek, az élethelyzetek – az öntudatra ébredéshez kellenek. Az életesemények, a sorscsapások nem büntetésből vannak, hanem azért, hogy az emberben kérdéseket keltsenek és inspirálják a tudásra.

Mert a tudás hatalom. Aki tisztában van az univerzumban, a világban való helyére és szerepére, azt az embert már nem lehet megvezetni, manipulálni. A felébredt embernek nincs szüksége se gyógyszerre, se oltásra, sem semmilyen spiri tápszerre, mert tudja ki vagyok Én…

A lélekfejlődés szót immár lecserélhetjük a felébredés, az öntudatra ébredés fogalmára.

Dolgunk ennek okán az lenne, hogy a tiszta, igaz valónkról letisztítsuk az életek során rárakódott guanót, a port.

Hogy mik ezek? A tévhitek, a neveltetések félrecsúszott szokásai, a vallások belénk vert hamis tanai. És még akkor nem említettem az elferdített történelmi tanításokat, a fajelmélet és minden elméletet, ami elmélet, mert elmefuttatás, ami valaki fejéből kipattant és azt, mint egy isteninek hitt kinyilatkoztatást követi a nyáj és mantrázza, hogy el is higgye.

Én megértem a nyájszellemet, mert megadhatja biztonságérzetet, ám az illúzió.

Az ember csakis önmagával lehet teljes. Aki egy húron pendül a lelkével, az tisztán lát, tisztán hall és tisztán beszél.

Aki egy húron pendül a lelkével, az a szíve sugallatát követi az mutatja az utat Őt nem az agya az elméje vezeti /megvezeti/, hanem a szeretet vezérli.

Lélekfejlődésnek mondott útját megtapasztalva tudja ki vagyok ÉN…

PORTÖRÖLGETÉSHEZ ASSZISZTÁLOK! KERESS MEG BÁTRAN!

Mert hogyan tudható az, hogy épp mivel van dolgunk? Szerencsére a lelkünk szuper intelligens. Küldi a jelzéseket, mi az aktuális feladat. Betegség, flusztráció, baleset, valaki beszól és megőrülsz tőle, bármi ami kibbilent a komfortzónádból, arra érdemes ránézni. Azt is mondhatnám, hogy a félelem a leginkább útnak indító, mert a jó nagy pofon irányba állíthat.

 

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

A szabadság áraA szabadság ára

  Hajnaltájt jött üzenet megfejtését igyekszem most kibontani. Vajon a szabadság a minden köteléktől és az azzal járó felelősségtől kötelezettségtől mentes létállapot? Szuper. Ugye az álomállapot! Nem tartozunk senkihez és

Egyéb

SZERetetSZERetet

  Nézzük csak a családi kapcsolatokat. Van ahol még sohasem hangzott el, szeretlek. Mindent megteszek érted, sütök, főzök, kiszakad a belem, de még sohasem mondtam neked mennyire szeretlek. Szeretlek, szememből

Egyéb