Lélekkísérő Egyéb Lélekfejlődés

Lélekfejlődés

 

 

Írásaimban sokszor megjelenik ez a szó -lélekfejlődés.

De valójában erről van e szó? Nézzük csak! Akik most ezeket a sorokat olvassák, feltehetően tisztában vannak azzal, hogy nem csak test vagyunk.  Testet öltött lelkek vagyunk más -más szellemi szinten.  Lelkünk abból a más világból való, ahová a halálkor  távozunk. Idővel a lélek ismét és ismét testet ölt más és más életeket tapasztalva. Hogy miért? Mondhatnám a lélekfejlődés okán. Ám a léleknek semmilyen fejlődésre nincsen szüksége, hiszen az egyben van, tiszta és tökéletes. Semmilyen szervizre nincsen szüksége, mivel teljes.

 Az életek, az élethelyzetek – az öntudatra ébredéshez kellenek. Az életesemények, a sorscsapások nem büntetésből vannak, hanem azért, hogy az emberben kérdéseket keltsenek és inspirálják a tudásra.

Mert a tudás hatalom. Aki tisztában van az univerzumban, a világban való helyére és szerepére, azt az embert már nem lehet megvezetni, manipulálni. A felébredt embernek nincs szüksége se gyógyszerre, se oltásra, sem semmilyen spiri tápszerre, mert tudja ki vagyok Én…

A lélekfejlődés szót immár lecserélhetjük a felébredés, az öntudatra ébredés fogalmára.

Dolgunk ennek okán az lenne, hogy a tiszta, igaz valónkról letisztítsuk az életek során rárakódott guanót, a port.

Hogy mik ezek? A tévhitek, a neveltetések félrecsúszott szokásai, a vallások belénk vert hamis tanai. És még akkor nem említettem az elferdített történelmi tanításokat, a fajelmélet és minden elméletet, ami elmélet, mert elmefuttatás, ami valaki fejéből kipattant és azt, mint egy isteninek hitt kinyilatkoztatást követi a nyáj és mantrázza, hogy el is higgye.

Én megértem a nyájszellemet, mert megadhatja biztonságérzetet, ám az illúzió.

Az ember csakis önmagával lehet teljes. Aki egy húron pendül a lelkével, az tisztán lát, tisztán hall és tisztán beszél.

Aki egy húron pendül a lelkével, az a szíve sugallatát követi az mutatja az utat Őt nem az agya az elméje vezeti /megvezeti/, hanem a szeretet vezérli.

Lélekfejlődésnek mondott útját megtapasztalva tudja ki vagyok ÉN…

PORTÖRÖLGETÉSHEZ ASSZISZTÁLOK! KERESS MEG BÁTRAN!

Mert hogyan tudható az, hogy épp mivel van dolgunk? Szerencsére a lelkünk szuper intelligens. Küldi a jelzéseket, mi az aktuális feladat. Betegség, flusztráció, baleset, valaki beszól és megőrülsz tőle, bármi ami kibbilent a komfortzónádból, arra érdemes ránézni. Azt is mondhatnám, hogy a félelem a leginkább útnak indító, mert a jó nagy pofon irányba állíthat.

 

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

VáltozásVáltozás

    A Dalai Láma gondolatait idézem, amivel egy húron pendülök… „Néha úgy érezhetjük, hogy egyénekként nem sokat tehetünk, de az emberiség egyénekből áll; együtt változást hozhatunk. Egyénekként befolyásolhatjuk a

Egyéb

FeltámadásFeltámadás

    Húsvét lévén megint csak az újjászületés témáját boncolgatom… a MAGam hangján szólva… Ahogy egy kedves ismerősöm mondá: nem támadunk sehová. Sem fel sem le. Az „ezeréves” szolás-mondás, a

Egyéb

LelkesedésLelkesedés

    Régebben azt hittem a tudás kintről jön…  Menetközben a lelkesedésem egy csomó suli és képzés felé hívott – hogy tudjak. Volt azonban olyan iskola, ahonnét magam távoztam. Ugyanis

Egyéb