Lélekfejlődés

 


 

Írásaimban sokszor megjelenik ez a szó – lélekfejlődés. De valójában erről van e szó? Nézzük csak!

Akik most ezeket a sorokat olvassák, feltehetően tisztában vannak azzal, hogy nem csak test vagyunk.  Testet öltött lelkek vagyunk más -más szellemi szinten.  Lelkünk abból a más világból való, ahová a halál után távozunk… mármint a lélek, aki levetvén földi ruháját /testét/ könnyedén tovalibben oda, akár egy tollpihe. Idővel a lélek ismét és ismét testet ölt más és más életeket tapasztalva. Hogy miért? Mondhatnám a lélekfejlődés okán. Ám a léleknek semmilyen fejlődésre nincsen szüksége, hiszen az egyben van, tiszta és tökéletes. Semmilyen szervizre nincsen szüksége, mivel teljes.

Erre valók az életek – az öntudatra ébredéshez. Az életesemények, a sorscsapások nem büntetésből vannak, hanem azért, hogy az emberben kérdéseket keltsenek és inspirálják a tudás iránti vágyra.

Mert a tudás hatalom. Aki tisztában van az univerzumban, a világban való helyére és szerepére, azt az embert már nem lehet megvezetni, manipulálni. A felébredt embernek nincs szüksége se gyógyszerre, se oltásra, sem semmilyen spiri tápszerre, mert tudja ki ő és mi ő..

A lélekfejlődés szót immár lecserélhetjük a felébredés, az öntudatra ébredés fogalmával.

Dolgunk ennek okán az lenne, hogy a tiszta, igaz valónkról letisztítsuk az életek során rárakódott guanót, a port.

Hogy mik ezek? A tévhitek, a neveltetések félrecsúszott szokásai, a vallások belénk vert hamis tanai. És még akkor nem említettem az elferdített történelmi tanításokat, a fajelmélet és minden elméletet, ami elmélet, mert elmefuttatás, ami valaki fejéből kipattant és azt, mint egy isteninek hitt kinyilatkoztatást követi a nyáj és mantrázza, hogy el is higgye.

Én megértem a nyájszellemet, mert megadhatja biztonságérzetet, ám az illúzió.

Az ember csakis önmagával lehet teljes. Aki egy húron pendül a lelkével, az tisztán lát, tisztán hall és tisztán beszél.

Aki egy húron pendül a lelkével, azt a szíve viszi tovább és mutatja az utat merre… kivel… mit… és hogyan, mert nem agyasan működik, hanem az intuíciója vezeti.

Lélekfejlődésnek mondott útját megjárva immár teljes és egész.

Mint ahogy volt, van és lesz örökké. Ámen!

PORTÖRÖLGETÉSHEZ ASSZISZTÁLOK! KERESS MEG BÁTRAN!

Mert hogyan tudható az, hogy épp mivel van dolgunk? Szerencsére a lelkünk szuper intelligens. Küldi a jelzéseket, mi az aktuális feladat. Betegség, flusztráció, baleset, valaki beszól és megőrülsz tőle, bármi ami kibbilent a komfortzónádból, arra érdemes ránézni. Azt is mondhatnám, hogy a félelem a leginkább útnak indító, mert a jó nagy pofon irányba állíthat.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

PárkapcsolatPárkapcsolat

  Olyan témát bontok szét ismét az elemeire s rakom majd egybe, ami újfent kicsapja majd egyeseknél a biztosítékot és hálaistennek! Ugye van a régi hitrendszer vagy mondás, amit mantraként

Egyéb