Lélekkísérő Egyéb Amikor kiborul a spiri-bili..

Amikor kiborul a spiri-bili..

Mondhatni, jó hosszú évek óta igyekeztem magamban rendet tenni, közben megérteni azt az óriási információ halmazt, amivel a kegyes népek, nem csak, mint spirituális szakemberek elárasztják az összes létező médiát.

Hála Istennek, hogy egyre több mindenre fény derül, ami a hosszas szemlélődés és kutatás eredménye. Nos.

Három tábort látok. Az egyik az, aki kívülről várja az érzelmi feloldozást, a megváltást, a megvilágosodást. Újabb és újabb technikák, magyarul is kimondhatatlan módszerek csábítgatnak szépen hangzó szirénhanggal. Tényleg, milyen jó is lenne, ha ennyi meg ennyi összegért valóban megvehető lenne a jobb sors, a gondtalan élet. Magam is jártam ott, tudom miről beszélek. A lényeg az, hogy elmével kitalált, megkreált tanokról van szó, ami egy-egy képzés által, ami nem kis összeg, megkapható. És ez igen, nagyon is veszélyes lehet. Nem véletlenül voltak egykor a tanok titkosak. Manapság  meg nyakra főre varázsolgathatnánk? Érjünk el bőséget, a sok pénzt persze, legyen azonnal autó, karibi út és miegyebek. De hogy ezzel a teremtés akarással mit is teremtenek meg valójában, arról fogalmuk sincs.

A tudás, a bölcsesség és az abból a természetes módon jött bőség egy nagyon-nagyon hosszú és rögös út, amin keresztül a tanítvány fokról fokra érik és avatódik be. Lépcsőfokokat tilos kihagyni. Menet közben megérti mi is az a személyes élet, mi a lélek, mik vagyunk, honnan jöttünk és hová megyünk és stb. Olvashat ezer meg ezer könyvet és hallgathatja a gurukat csurgó nyállal, de ha nem maga jut felismerésre MAGjának hangjától, nem ér az egész semmit. Csak azt hiszi. Az önmegvalósítás, magjának kicsírázása alapos és szeretetteljes önismereti utat igényel. Ez a másik tábor. Ez egy benső út, mivel Isten nem kint van valahol az égben meg a templomokban meg a jó ég tudja mit mondanak hol van, hanem mindenkinek szívében.

Nem is lehet másképp, mivel a mindenkin átható ragyogás Istentől a forrásból ered. E nélkül nem létezhetnénk. Az, hogy ki mennyire sugárzódik át, az attól függ, milyen karmikus rétegeken kell áthatolni az Isteninek. Azokat lehet az önismereti munka által az idő folyamán kitisztítani. Ezeket a rétegeket nevezik aurának, a szintjeinek megfelelő feldolgozni valóval.

Ám lehet választani és igen, mindegyik út járható, hiszen minden út Rómába vezet.

A harmadik tábor meg már tudja mindezt. Tudja, hogy sorsának saját maga a kovácsa. Tudatában van saját öngyógyító képességének, hiszen ha Isteni, képes rá. Tudatában van annak, hogy ezen életének állomásai megtervezett események sora. Az, ami elvezette idáig. Tudja, hogy a karmikus láncolatok egymásból fejtődnek fel és türelmesen és tudatosan éli azt meg. Elfogadva, megengedően, miközben élvezi az utazást, bármilyen is legyen az.

A harmadik táborba tartozók szívközpontúak, lényük már magnetikus.

Hálát adok azért, hogy bejárhattam az ismeretlen és veszélyes és igen költséges utakat a táborokat, mert azokból jócskán tanulhattam. 

E miatt nem tartanék vissza senkit sem a saját maga tapasztalataiból fakadó és azt igazán megbecsülő és elismerő felismerésektől.

Jó szerencsét!

 

 

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

SZERetetSZERetet

  Nézzük csak a családi kapcsolatokat. Van ahol még sohasem hangzott el, szeretlek. Mindent megteszek érted, sütök, főzök, kiszakad a belem, de még sohasem mondtam neked mennyire szeretlek. Szeretlek, szememből

Egyéb