Lélekkísérő Egyéb Gyógyító művészet

Gyógyító művészet

Valahol mindannyian gyógyítók vagyunk.

Valahol mindegyikünkben van olyan képesség, amivel másokat felemelni tudunk. Egy mosoly, egy jó szó, egy ölelés, egy megható szívből jövő pillantás, a szerető tekintet, egy tányér süti, stb.

Vannak, akik speciális irányt vesznek és eszközként használják azt a lélekgyógyításhoz. Számtalan lehetőség nyílik ma erre. Ám azt is jól mérlegeld, kihez menj. „Mert nem pirula, nem orvosság gyógyít meg sebeket, többet ér annál a tiszta, hű szeretet.” És itt van a lényeg.

Szeretet nélkül nincs gyógymód. Régebben, amikor a tudatosságról még szó sem volt, olyan módszereket „találtak fel” amik valóban hatékonyan funkcionáltak, ámde végleges gyógyulást nem adhattak, hiszen nem szeretetalapon működött, hanem a metafizika varázstudományán – a manipuláció oltárán – többek között.

Ám a lélekfejlődésnek gátat nem lehet szabni, hiszen nem hátra, hanem előre haladunk. A lélek, aki oly sokat szenvedett már a személyes életekben, aki megjárta a „hadak útját”, másra vágyik már. Valami gyengédebbre, valamire, ami nem egy röpke pillanat. A szíve örvénylik, megosztani vágyik eredendő örömét, mert a külső világban néha nem az tükröződik vissza rá, amit a mélyben érez, amit lelkéből fakadóan élne.

És akkor igazán ránéz a természet csodáira. S meglát egy gyönyörű festményt, egy csodálatos alkotást, egy szobrot, egy hímzést, egy fantasztikusan elkészített ételcsodát, megérinti egy nagyszerű zene, hogy a szíve beleremeg. És bekapcsol a szeretet himnusza. És ismét hallja a dallamot, saját lelkének hívó dobbanását, hogy egy mindent átható belső bizonyosság gyönyörködtesse. Testének minden sejtje azonnal gyógyuló üzemmódba lép.

Aki nem hiszi, járjon utána.

 

 

One thought on “Gyógyító művészet”

  1. “Néha a mélységet is meg kell járnunk ahhoz, hogy a magasba jussunk. Fájdalom nélkül sincs gyógyulás! Amikor egy hangszeren a legszebb dallamokat akarjuk eljátszani, először be kell hangolni. És eközben a dallamok is váltakoznak, mire sikerül behangolni. Így működik ez nálunk, embereknél a gyógyulásnál és a magasabb szintre lépésnél is. Amíg “hangolod” Magad, észrevétlenül művésszé válsz: életed művészévé. És végül el tudod játszani a tökéletes Isteni Dallamot” /astrotitkok.hu /

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

BeavatásBeavatás

  Megváltoztatni bárkit, vagy bármit csak magadon keresztül tudsz!   Illusztrációként az egyik selyemképemet gondoltam elhelyezni itt. „Gondolod, kerül életed útjába Egyetlen gátló kő is hiába? Lehet otromba, lehet kicsike,

Egyéb