Gyógyulás

 

 

Felismeréseim, amelyeket a köz javára szentelnék belátom,          hogy a legtöbbször bicskanyitogatóak. Belátom azt is, hogy bizony időnként elhallgatok, néma maradok, mert már annyiszor beszéltem a falnak. Na, de ennek elbírálása nem is az én dolgom.

A következő kis történet lehetne ébresztő, lehetne inspiráló talán…

Egy ismerősöm régóta különböző testi kínjait szenvedi, miközben Ő tudja mi a baja és miért… Érdekes akkor miért nem gyógyul? Számtalanszor elmagyaráztam kedvesen és türelmesen azt, hogy a gyógyulás csakis önmaga által lehetséges. A régi rendszer már nem működik. Az, hogy majd valamilyen jószándékú önjelölt varázsló egy csodamódszerrel /a tengernyi közül/ kiszedi belőle a betegséget. Az illető ezt inkább bevállalta és majdnem belehalt a kezelésbe. És arra a döntésre jutott, hogy ilyenekben nem hisz soha többet.

Mélységesen felháborodtam. Leginkább azért, mert a kóklerek bemocskolják a hiteles, valóban segíteni képesek és tudók renoméját.

Újfent elmagyaráztam azt, hogy nem tüneteket kezelünk, hanem az okot szüntetjük meg. Nem is kell olyan mély transzba menni ahhoz, hogy konkrét válaszra leljünk az önmagunknak feltett konkrét kérdésre: mi ez….. Amikor megjön az AHA élmény, feloldódik az az energiablokk, ami a betegség góca. Nem csak lelki élmény hatja át a gyógyulni vágyót, fizikailag is érezhetővé válik testében az akadálytalan energiaáramlás. Gyógyulás zajlik sejtszinten. Érzi a bizsergést, kitisztul a belső látása.

Az említett eset kapcsán magam is elméláztam, mire tanít ez a helyzet…  a megértés fájdalmas sebekre emlékeztet. Szüleimet akartam minden erőmmel meggyógyítani …. életben tartani. Haragudtam azért, mert nem hagyták. És milyen igazuk volt. A sorsukat nem válthattam meg.  Amit meg kellett tapasztalniuk életükben és haldoklásukban, azt nem vehettem el tőlük, bármennyire is cipelni akartam volna volna helyettük a nehézségeiket.

Megtisztelem az ismerősöm és minden ilyen helyzetben lévő embernek a sorsát és ami abban benne van és szeretettel meghagyom nekik.

Megtisztelem és elismerem az ezerszintű gyógyítók seregét, mert velem együtt ők is jóakaratúak.

Mindazonáltal megosztom az aktuális, helyzetnek megfelelő információt.

És lelke rajta…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Változó korVáltozó kor

  Életünk folyamán különböző életszakaszok köszönnek be, más a feladat, más az élettér, mások a benne lévő szereplők és az érzetek is. Úgy is mondhatnánk, benne vagyunk a változó korban,

Egyéb

FeltámadásFeltámadás

    Húsvét lévén megint csak az újjászületés, mint téma merül fel bennem. Ahogy egy kedves ismerősöm mondá: nem támadunk sehová. Sem fel sem le. Az „ezeréves” szolás-mondás, a hagyományokhoz

Egyéb

LélekfejlődésLélekfejlődés

    Írásaimban sokszor megjelenik ez a szó – lélekfejlődés. De valójában erről van e szó? Nézzük csak! Akik most ezeket a sorokat olvassák, feltehetően tisztában vannak azzal, hogy nem

Egyéb