Beavatás

 

Megváltoztatni bárkit, vagy bármit csak magadon keresztül tudsz!

 

Illusztrációként az egyik selyemképemet gondoltam elhelyezni itt.

Gondolod, kerül életed útjába
Egyetlen gátló kő is hiába?
Lehet otromba, lehet kicsike,
Hidd el, ahol van, ott kell lennie.

                       De nem azért, hogy visszatartson téged,                  S lohassza kedved, merészséged.
Jóságos kéz utadba azért tette,
Hogy te megállj mellette.

Nézd meg a követ, aztán kezdj el
Beszélgetni róla Isteneddel.
Őt kérdezd meg, milyen üzenetet
Küld azzal az akadállyal neked.

                             S ha lelked Istennel találkozott,
                         Utadon minden kő áldást hozhatott.”  

Sokan azt gondolják a beavatás egy olyan kiváltság, amit ha külső forrásból megkaphatnak, egyik napról a másikra csodálatos dolgokhoz jutnak csak úgy…  álomélet, ajándékok, s áldás meg áldás van mindenen…csupa csillogás, meg minden boldogság. Arra nem gondolnak, hogy mi van azután. Mert ami jön, az megy a múlandóság okán.

A beavatás a belső forrással, a saját önvalóddal való társkapcsolat lenne. 

Ám hogy annak erejével, mindentudásával, képességével áthatódj, annak az útja az igen göröngyös és igen hosszadalmas. Tele van gátló kövekkel, amik ugye nem hiába kerülnek életed útjába…

Érdemes lenne átgondolni azt, hogy mennyi-mennyi tapasztalat ért az életek során. Mennyi-mennyi kín, gyötrelem és veszteség még a jó életben is. Mennyi-mennyi születés, mindegyik a maga születésprogramjával és mennyi-mennyi halál a maga különböző módján.

Születés és halál is az, ami meghatározza az életprogramot. Fel tudtad e valaha is dolgozni ezeket az emlékeket, élményeket? Meg tudtad e fejteni életeseményeid üzeneteit? Elhiszed e akkor azt, hogy ezt mind majd valaki egy legyintéssel, nagy hírveréssel, a két napos „beavatással”  mint karmaoldás leszedhetik rólad? /Amúgy meg igen, lehetséges, de nem ezen a módon./

Nem beszélve a kundalini aktiválásáról, meg a harmadik szem nyitásról, stb. Csak tudjad, életveszélyes! A lélekfejlődés lépcsőfokait tilos átugrani,  e csábos programok nagy veszéllyel járhatnak.

A test képtelen egészséges módon lereagálni az óriási energialöketet, a ami akkor ott kiszabadulhat. Akár be is kattanhatsz, amit számos eset igazol. Ezt kikerülendő vegyük figyelembe a fokozatosság elvét, amivel a tapasztalatok is /élethelyzetek, életesemények/ életről-életre megkínálnak téged. Egyre magasabb tudatszintre alakulhatsz általuk. De csak fokról-fokra! Az élmények feldolgozása időt, helyet és tiszteletet igényel mind a magad és mind a teremtés számára.

Mit gondolsz? Képes vagy e átalakítani, megnemesíteni azon élet és haláleseményeket, amik traumatikus élményük folytán sejtszinten megkövesedett kódként funkcipnálnak benned? Elhiszed e vajon, hogy azoknak a „köveknek” a felismerése, megértése majd elengedése, az  alkímiai folyamat, ami nemesít? Tudod-e hogy ez az igazi beavatás? Hitted e volna mire is vagy képes?

E belső utazásokkal /lelki élettel/ a karmikus rétegek sorra feloldódnak “fellebben a fátyol”, aminek helyét fokozatosan olyan erő tölti be, amit talán még sohasem éreztél. Tudod mi az? A tiszta forrás ereje, ami Isteni. Nos, akkor, de csakis akkor érezheted meg Istennek erejét, a képességeket, a tudást. Nem külső Isten van, Te magad vagy Isteni. Időközben megismered és megtanulsz bánni a saját teremtő képességeddel. 

                              Mert ha lelked Istennel találkozott,
                  Utadon minden kő áldást hozhatott…

Aki nem hiszi, járjon utána!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

KiállításKiállítás

      Újabb belső késztetés révén íródik ez a cikk. Úgy, ahogyan eddig is … talán gondolatébresztő céllal … mint ahogyan az életben működöm … a saját tapasztalataim, életérzésem

Egyéb

A szabadság áraA szabadság ára

  Hajnaltájt jött üzenet megfejtését igyekszem most kibontani. Vajon a szabadság a minden köteléktől és az azzal járó felelősségtől kötelezettségtől mentes létállapot? Szuper. Ugye az álomállapot! Nem tartozunk senkihez és

Egyéb

IdőIdő

      Érkezett egy inspiráció, írjak az időről. Ilyenkor csak engedem, hogy a gondolatok szárnyakat bontsanak és szellemi magaslatokba emelkedjenek. Egy idézet jött Salamon könyvéből.        

Egyéb