Lélekkísérő Egyéb Spirituális útvesztő

Spirituális útvesztő

 

Lélekhangom egy ideje erősen hív arra, hogy sugallatát közöljem.

A közösségi médiában egyre több információ lelhető fel, amiben félrevezető, megtévesztő, igaznak hihető tényeket közölnek. A mostani világhelyzet felforgató, összezavaró hírei egyre inkább elbizonytalanítanak. Az emberek keresik és vágyják az igazságot és elhisznek mindent, amit olvasnak, hallanak és ezt valahol meg is értem, mert megoldásokat, mert gyógyírt keresnek testre, lélekre. Ezeknek az igaznak vélt híreknek legyen az politikai vagy életmóddal, egészséggel más egyébbel kapcsolatos közléseknek az eredménye legtöbbször a félelemkeltés. Mert a megtévesztett, megfélemlített ember manipulálható csak igazán. Nekik minden eladható, beadható…

Igen ám, csak hogy az ezoterikus világban is ezt tapasztalom. Pont ott, amely területnek tisztán kéne maradnia. Milyen hatást gyakorol az az asztrológus, aki mondandójában olyan szavakat használ, amiket le sem írok, de hatását tekintve destruktív. Lehúzó, megzavaró, félelmet keltő. Nos, ugyanazzal az energiával dolgozik, amiről beszélne… Milyen energiával dolgozik az a segítő, akinek bűzlik a szája, körmei feketék és ápolatlan és káromkodik.

Ha én, mint polgári búcsúztató elkezdenék sopánkodni és jajgatni a beszédem által na, az vajon hogyan segítene az ittmaradottnak, vagy az eltávozottnak.

Csak gondolj bele. Az a szülő vagy nagyszülő aki folyamatosan megalázza és gyermekétől megvonja szeretetét, nos az mit csinál? Lehúz, vagy felemel?

Ha a spiri világ valóban spirituális, ott támogató, megértő, felemelő hangvétel lenne a természetes. Persze, ahhoz az kéne, hogy maga a segítő az önismereti utat felvállalva keményen megdolgozna a tudásért. Aki tisztán lát, tisztán hall és érez. Aki már tudja mi a magyarok istene és a-szerint él és teszi a dolgát, ettől hiteles, ebből van a hatalmas erő, ami megmozgat hegyet és völgyet.

Ahogyan a lélekhangom súgta egykor: Nem az iskoláktól vagy valaki, hanem amivé válhatsz általuk.

Elismerem és megtisztelem a mostani világhelyzetet és benne az embereket. Megértem és együtt érzek velük.

Épp azért közlöm gondolatkeltő írásaimat, meglátásaimat, hogy minél tudatosabbakká válhassanak. Nem beengedni a félelem keltő energiákat. Akárhonnan jön. TV.-ből, Facebookból, szomszédtól stb. Mert, ahogy beengeded, azt a saját tested és lelkületed sínyli meg. Tudomásul venni, mint információt lehet, csak nem azonosulni vele.

Mégis, hogyan akkor… Tudatossá válni az érzéseidre, a gondolataidra, na meg a külvilág dolgaira és ha azt veszed észre hogy azok kibillentenek a lelki egyensúlyodból, akkor tegyél azért hogy jobb kedvre derülj. No, nem arra gondolok, hogy akkor most gyújtsunk rá megint, hanem irány a természet. A természet a maga szépségével, a szivárvány ezer színeivel lélekharmonizáló. Meg a nevetés, a családi programok. Rajzolni, festeni, alkotni. Ez az élet, ha ezt választod. Ha meg az önismereti utat választod, akkor Isten hozott a klubban! Ha meg semmit, akkor meg Isten áldjon!

Aki nem hiszi, járjon utána!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

SZERetetSZERetet

  Nézzük csak a családi kapcsolatokat. Van ahol még sohasem hangzott el, szeretlek. Mindent megteszek érted, sütök, főzök, kiszakad a belem, de még sohasem mondtam neked mennyire szeretlek. Szeretlek, szememből

Egyéb

FeltámadásFeltámadás

    Húsvét lévén megint csak az újjászületés témáját boncolgatom… a MAGam hangján szólva… Ahogy egy kedves ismerősöm mondá: nem támadunk sehová. Sem fel sem le. Az „ezeréves” szolás-mondás, a

Egyéb