Lélekkísérő Egyéb Párkapcsolat

Párkapcsolat

3 hozzászólás 13:17

 

Olyan témát bontok szét ismét az elemeire s rakom majd egybe, ami újfent kicsapja majd egyeseknél a biztosítékot és hálaistennek!

Ugye van a régi hitrendszer vagy mondás, amit mantraként ismételnek a szándékosan rózsaszín ködben tartott népek, miszerint a párod a másik feled vagy a tükröd, vagy az a valaki, ami valamilyen hiánypótlóként van melletted, meg hogy mi a dolga a nőnek és mi a dolga a férfiaknak. Szerintük…

Eleinte igen, dúl a szerelem. A párok a legjobb, legelfogadhatóbb, legtetszetősebb oldalukat mutatják. A csábítás tudattalan trükkjei édesen illatoznak oda- meg vissza folytonos kielégülést követve. Aztán ahogy telnek-múlnak az évek, úgy hullanak le a megfelelési, arcok. Már nem is akarnak tetszeni egymásnak, kihűlt a vulkán. Elfáradtak a színészek. Egyre-másra kilátszik aztán az igazi természet. Túlélők lettek, akik élik a mindennapok normálisnak vélt unalmát, taposómalmát.

A szerelem elrohant, mint a gyorsvonat.

Mit lehet itt tenni? Hol van a megoldás? Újabb és újabb kapcsolat, mert a tüzet táplálni kell? Azt is lehet, de az is kihuny hamarosan.

Ám mint minden sorscsapás ez is elindíthat a keresés útján.

Az önismeret útján. Azon úton, ami végül önMAGadhoz vezet majd. Amikor rájössz, hogy azzal lehetsz teljes. Addig keresheted bárkiben és bármiben hiába, mert a teljességet csak is az önMAGaddal /önvalóddal/ való teljes összehangolódás adhatja meg.

És igen lehet jó párkapcsolatban élni, amiben mindketten önmagukat élik és adják. Belső szívbéli vágyuktól indíttatva, hogy kifejezhessék belső  értékeiket, lelki szépségüket. Úgy viszont nagyon is sokat adhatnak a társuknak. Olyan esszenciát, amit szavakkal nem is lehet kifejezni.

Húú ez nagyon nehéz, mert nem ezt láttuk. Ki voltak osztva rendesen a szerepek. De ahogy a neve elárulja, szerepek. Tetszetős maszkokkal.

Amikor valaki önmagát éli át, na az a ragyogás, belső kisugárzás láthatóan megszépíti még a testet is.

Ez valójában az az állapot, amit úgy hívnak megboldogulás.

Igen, az elhunytak arcán is ez látszik távozásuk pillanatában. Megélik, amit még életükben megélhettek volna, ha tudták volna. Az átkelés pillanatában egyesültek a magasabb énjükkel, a szellemi lényükkel, a tisztával, az eredetivel. Azt a megkönnyebbülést! Láttam az anyukámon is. Végre annyi szenvedés után megboldogulhatott. Ha én ezt akkor tudtam volna!

A párkapcsolat inkább azt a célt szolgálná, hogy egymást támogathatnánk az önmegvalósításban amikor annak eljött az ideje. Mert az az út igen rögös és jó, ha közben melletted van az, aki fogja a kezed és szeret és elfogad úgy ahogyan vagy.

Amiben Én segíteni vagyok képes, az az egyéni konzultáció, önismereti útmutatás.  Belső átalakulásod újjászületés élményével gazdagodhatsz, ami jelentős pozitív életeseményeket hoz majd be neked.

3 thoughts on “Párkapcsolat”

  1. Nagyon jó írás.Elgondolkodtató.
    Egy párkapcsolat,nagyon összetett,nem egyszerű dolog.Minden embernél más és más.
    Nem mindegy milyen fejlődési szinten áll az ember,és milyen tapasztalatokon ment keresztül.Szerintem igazi kapcsolat csak két teljes ember között működik.Ha az egyik még fél,vagy kevesebb,akkor alakulnak ki az alá – fölérendeltségi viszonyok.Itt valaki mindig sérül.De ha együtt tudnak fejlődni,akkor is működik a kapcsolat.Ha egyikük lemarad,akkor nem fog működni vagy legalábbis nem lesz harmonikus a kapcsolat.
    Teljesen egyetértek gondolataiddal.Köszönöm.??❤

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

GyógyulásGyógyulás

    Felismeréseim, amelyeket a köz javára szentelnék belátom,          hogy a legtöbbször bicskanyitogatóak. Belátom azt is, hogy bizony időnként elhallgatok, néma maradok, mert már annyiszor beszéltem a falnak. Na, de

Egyéb