Lélekkísérő Egyéb Lélekfejlődés

Lélekfejlődés


Lélekfejlődés.
Ha ezen az oldalon jársz, nagyjából tisztában lehetsz azzal, hogy mi a lélek. Ha ismeretlenül „tévedtél” ide, akkor Isten hozott drága lélek!
Mert lélekként vagyunk ez életben, ebben a testben, amiben épp most vagyunk.  Életed értelme a lelkeddel való bensőséges összekapcsolódás lenne. A lelkeddel, ami sosem hal meg.
A lelked az Isteni önvalód, az igazi Éned. A cél az, hogy minél inkább meghalld Őt az Intuíciód hangján, hiszen Ő az, aki életről életre veled van, aki ismeri a múltad, látja a jövőd és a szerint igazgatja a jelen életeseményeiben való aktív részvételedet. A nehézségek, az akadályok meghaladása, annak tanulságának felismerése, egyre inkább megnemesíti a lelked, bearanyozva az életed. A próbatételek lehetőséget kínálnak a karmikus sebek kitisztításához, begyógyításához.

Ám légy nagyon óvatos! Az önismeret útja tele van számos csábító szirénhanggal. És tudd, senki és semmi helyetted meg nem oldhatja a neked szánt feladatokat. Senki a nehézségeidet meg nem válthatja.

Minden benned felmerült félelem téged hív. Te hívtad életre, Te olthatod ki annak tenmagad pusztító erejét. És tudd, arra megvan az Istentől kapott engedélyed, erőd és hatalmad. Meg tudod tenni.

Ezért ha kell, olyan segítőkre lelj, aki hitelesek, akik a maguk tapasztalati tudásából és bölcsességéből nyerték erejüket és képességüket ahhoz, hogy úgy legyenek belső lelki átalakulásod kísérői, ahogyan az neked jó. Ne válasz olyat, aki tankönyvekből, vagy „papírforma” szerinti módszerekkel kecsegtet. 

S ahogy érzed a biztonságot adó közeget, már képes vagy szembenézni a félelmed tárgyával, személyével. Lélekkísérőd kérdésekkel inspirál, melyből bátorságra kapsz, megérted, megérzed nehézségeidre nézve a saját lelked tanító, megváltó üzenetét.

S ahogy az önismereti úton egyre inkább hallod Isteni éned helyes útmutatását, úgy egyre inkább öntudatra ébredsz és nem engeded meg már, hogy rád  külső körülmények ártóan hathassanak. Átlátod a helyzetet, s tudod, neked mi a jó és a szerint reagálsz, a szerint teszel.

Az addig bimbózó Teremtő képességed kivirágzik.

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

StruccpolitikaStruccpolitika

    Visszatekintve az életemre azt látom, hogy bizony bőven volt alkalmam struccpolitikusokat asszisztálni. Gyermekkoromban a szülői utasítást, könyvek garmadát szentírásként követtem. Hittem és rábíztam magam az ezeréves receptekre… amit

Egyéb