0630/859-6231

KözŐsség

KözŐsség.
A közösség összetartó erejéről szeretném a MAGam véleményét hallatni tudván azt, hogy mindenkinek a MAGa igaza AZ!

Hogy miként illeszkedsz be egy közösségbe és ott hogyan érzed magad, az nagyban attól függ, hogy mennyire vagy alkalmazkodó.

Ám ha már alkalmazkodsz, más álmait követve magadról mondasz le.

Biztonságot keresve inkább megalkuszol, teszed, amit mondanak, amiért fizetsz. Áldozol egy hamis ideára, egy olyan tanra, amit valaki kitalált, de mivel valamiben hinni akarsz, bizalmadat odaadod, hátha az lesz az igazi. Tán már érzed is, odatartozol. Egy közösséghez, aki befogad. A vezetőjét követő közösség meghatározza az irányvonalat, a mindennapjaidat. Hogy mikor keljél, mikor feküdjél, mit ajánlatos enni, hogy mit tegyél, mit ne tegyél, mi a jó és mi a rossz.

Belépsz egy csoportba, azt hiszed, érdekel e ott ez valakit?  Eladod MAGad.

Spirituális gyógyításnak álcázott tengernyi „oldó” technikát találtak ki, nem másért, pénzért. Oldanak-oldanak, miközben meg kötnek.

S ugye, egyesek azt mondják, hagyjuk rájuk, mert az önismereti út áldozatokkal jár, azért én mégis csak amondó lennék, hogy a „felettes” információt ne hallgassuk el. Igenis ki kell mondani! Az más kérdés, hogy az érintettek számára megnyilnak e a fülek?

Hogy számodra mi a helyes és mi a helytelen, azt senki meg nem mondhatja, hiszen az életutadat csakis az önvalód ismerheti.

Ahhoz, hogy kapcsolódni tudj hozzá, az nem egy zajos közösségben esik meg, ahhoz MAGányra van szükséged. A belső felfedező lélekutazás megnyitja a kapukat, olyan megvilágosodásszerű felismerések jönnek, ami csak neked szól.

A feltört kódot a MAGad módján értelmezed. S így tovább.

A közösség tehát nem más lenne, mint az önvalóddal való KözŐsség.    Ten-magad, az Ős-i mivoltod az, akivel közt kellene alkotnod, mert az vagy Te!

A vele való munkálkodás adja meg a köz-ősséghez való tartozás élményét. Vele lehetsz közös, mással aligha.

Ám mi van akkor, ha már köz-ősségben vagy ten-magaddal és az önvalódat éled?

A külvilág az érzékszerveidre ható manipuláló, figyelemelterelő hadműveletei egyre kevésbé hatnak rád. Már alig dőlsz be a reklámoknak, a csábító ígéreteknek, vallásoknak, a megváltó tanoknak. Miért is? Azért, mert a legjobb társaságban vagy, magaddal. Másra, pótszerre már nincs is szükséged.

Őt kerested egész eddigi életeidben. Vele vagy teljes.

E cikket a MAGam tapasztalataiból merítettem, mikor is egy-egy közösségben megélhettem mind a két oldalt.

Egyik, amikor egy közösségbe lépve – más álmait követve  MAGamat feladni kényszerültem, miáltal összetörtem..                                              Másik, amikor egy közösségbe lépve MAGamat adtam, miáltal kiközösítettek.

Ha egy közösségnek van közös célja és értelme, nem lehetne e az inkább, hogy öntudatra ébredjen?

Hogy rájöjjön önvalója életről életre azért ölt testet, hogy felébredjen?

Hogy megérthesse végre, miből is van a közösség összetartó ereje..

Jó reggelt!

 

 

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Related Post

AlkímiaAlkímia

Alkímia. Hiszem, vallom, élem azt a hitet, hogy mindenki a saját maga által teremtett poklot, vagy mennyet éli és ahogyan azt megteremtette, úgy annak átalakítására is képes kell legyen. Bizonyosságra hiteles ősi írásokban leltem, amit saját tapasztalataim felismerései is csak megerősíteni tudnak. Hiszem, hogy „Megváltoztatni bárkit és bármit, csak magadon keresztül lehet.” E folyamat az […]

Egyéb

MegidősödvénMegidősödvén

 Egyszer csak, ahogy belenézel a tükörbe, egy idősebb arcot látsz. Látod a megváltozott tested, érzed, mozdulataid lelassultak. Úristen! Ez meg ki a csoda? Mi történt, hogy történt? Megrezzen benned a félelem. Eszedbe jutnak elhunyt szüleid, akiket elkísértél egykor a „kapuig”, látva szenvedésüket, az öreg kor kínjait, miközben majd megszakadt értük a szíved. Eszedbe jut az […]

Egyéb

Halottak napjaHalottak napja

Halottak napja. Bár már vége van a hivatalos halottak napjának, mégis megosztom a témával kapcsolatos gondolataimat. Azokat a gondolatokat, amelyek általában hosszas vajúdás után születnek meg bennem. Élvezem azt a folyamatot, ahogyan egy-egy téma kifejtődik és világra jön. Olyan ez, mint az, az áldott állapot, amikor egy gyermeket érlelünk méhünk kelyhében és amikor az készen […]

Egyéb