Lélekkísérő Egyéb Meg-HAL-adás

Meg-HAL-adás

 

 

A mostani zűrzavaros helyzet sorsfordító időszakát éljük mindannyian. Belső feszültség „zizi” is van rendesen.

Még azok is érzik a változás szelét, akik a lelki élet vízén eddig még semmilyen csónakban nem kívántak evezni. Mégis még ők is lapátot ragadnak, hogy a hajó orrát a legmegfelelőbb irányban tartsák.

A haladás érdekében rengeteg olyan dologtól kellene megszabadulni, ami hátráltat. Lehetnek ezek sérelmek, rossz gondolatok és szokások harag, meghalt szerettünk, fájó emlékek, stb. Ezek mind nagyon nehezek, súlyosak, mert visszatartanak.

A változás mindig belül kezdődik. S ahogy meghaladjuk régi önmagunkat, boldogabb, harmónikusabb és egészségesebb életet élhetünk. Kinek, kinek akarata és az ehhez való ereje szerint.

Az öntudatra ébredt embert már nem képesek befolyásolni a tömegmédia álhírei vagy rémhírei és a környezete sem de még a hozzátartozói sem.

Az öntudatra ébredt ember, aki megfelelő önismerettel rendelkezik, már nem veszi be a spirituális maszlagokat sem, mert különbséget képes tenni a jó a rossz és a csúf között…

Aki nem hiszi, járjon utána. Evezzünk együtt!

Bővebb információért írj, vagy hívj.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

NőkNők

      Látom, ahogy hölgyek marha nehéz sövényvágóval nyírják a sövényt. Eszembe jutott még jó pár méltatlanság. Harcok idején a túlélés érdekében lemondva nőiességük minden bájáról és teremtő képességeikről

Egyéb