0630/859-6231

Belső utazás sorsfordító ereje

Belső utazás sorsfordító erejeBelső utazás sorsfordító ereje.
Ahányan vagyunk mi, annyiféle a tudatszint, hiszen valahol folyton úton vagyunk a lélekfejlődés okán, s éppen azért mindannyian máshol tartunk.
És ez így van rendjén.

Talán azért van a spirituális placcon tömegesen a mindenféle önmegváltó kínálat, hogy megtapasztalhasd a kísértést, lévén, válaszd a könnyebbik utat. Hogy vajon erőfeszítések nélkül is megkapod e a kegyelmet, a felszabadulást, a megvilágosodást.  Valóban?

Vajon kaptál e valaha bármit is, aminek nem fizetted meg az árát? 

Látom az asztrológia tényfeltáró, személyiségjegyeket ismertető, jövő kutató elemzéseit, s azt is, ki mit ért meg belőle. Aztán itt vannak a tenyérjósok, a kártyavetők, a mágusok és ez is teljesen rendben van, hiszen csak jót akarnak, s akár lehet az egy előre lendítő inspiráció, vagy útmutatás, merre, hogyan tovább.

Nézem a tanítókat, a gurukat, az előadásokat. Mindegyik mondja a magáét, ám gyakorlati megoldásokat egyik sem ad. Nem képesek olyan azonnali „problémamegoldó” gyakorlati „technikát” javasolni, ami az észosztás helyett eredményeket gyümölcsöztethetne. Elképesztő. Nézem a hallgatóságot, akik bólogatnak és akik majd elalszanak közben a székekben. Azért talán van egy-egy szó, ami majd megmarad, talán van az-az érzés, ami valamit kibont majd. 

Látom a süket füleket, hallom a fel nem tett kérdéseket, nézem a bamba tekinteteket. Mégis elmennek, keresnek, akarnak valamit.

Egy alkalommal megkíséreltem hozzászólni az előadó témájához és fel is tettem egy igen kényes kérdést, egy „meglátást”, amire egy jól „elkendőzött” semleges, nemleges, lerázó  választ kaptam.

Na, ennyi volt. Eljöttem. Azóta is leginkább a lelkemre, a szívemre hallgatok, a meleg, belső sugallatra. Az jó érzés nekem.

Igen, ilyen egyszerű lenne valóban hiteles válaszokra lelni?      Tényleg, mily egyszerű is lenne, ha nem a tömegben, hanem az egyedüllétben jutnál felfedezésekre. Milyen nagyszerű is lenne, ha a külső világ helyett a belső világod világlana meg.

Milyen csodás is lenne, ha belső utazásod alatt lelked szivárvány színei harmonizálhatnának.

Milyen pompás is lehetne, ha meghallhatnád belső hangod, az igazit, a hiteleset.

Tényleg ilyen egyszerű lenne?   Aki nem hiszi, járjon utána.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Related Post

Elfojtott érzésekElfojtott érzések

Elfojtott érzések. Tisztában vagy e azzal, hogy vannak érzések, vannak érzelmek, vagy a szőnyeg alá söpörted e azokat valami okán.  Adsz e, annak hangot? Hogyan fejezed ki, hogyan éled meg az érzéseket, dühöt, a haragot, gyászod? Képes vagy e megélni, vagy nem? Ha nem, akkor a rossz hír az, hogy sikeres utat tettél meg a […]

Egyéb

Változó korVáltozó kor

  Változó kor. Életünk folyamán különböző életszakaszok köszönnek be, más a feladat, más az élettér, mások a benne lévő szereplők és az érzetek is. Úgy is mondhatnánk, benne vagyunk a Változó korban, ami nem is korfüggő talán, hiszen állandóan változunk. Pillanatról – pillanatra, napról – napra, hétről – hétre. A tapasztalatok által egyre megértőbbé, egyre […]

Egyéb

KözŐsségKözŐsség

KözŐsség. A közösség összetartó erejéről szeretném a MAGam véleményét hallatni tudván azt, hogy mindenkinek a MAGa igaza AZ! Hogy miként illeszkedsz be egy közösségbe és ott hogyan érzed magad, az nagyban attól függ, hogy mennyire vagy alkalmazkodó. Ám ha már alkalmazkodsz, más álmait követve magadról mondasz le. Biztonságot keresve inkább megalkuszol, teszed, amit mondanak, amiért […]

Egyéb