0630/859-6231

Lélekfejlődés


Lélekfejlődés.
Ha ezen az oldalon jársz, nagyjából tisztában lehetsz azzal, hogy mi a lélek. Ha ismeretlenül „tévedtél” ide, akkor Isten hozott drága lélek!
Mert lélekként vagyunk ez életben, ebben a testben, amiben épp most vagyunk.  Életed értelme a lelkeddel való bensőséges összekapcsolódás lenne. A lelkeddel, ami sosem hal meg.
A lelked az Isteni önvalód, az igazi Éned. A cél az, hogy minél inkább meghalld Őt az Intuíciód hangján, hiszen Ő az, aki életről életre veled van, aki ismeri a múltad, látja a jövőd és a szerint igazgatja a jelen életeseményeiben való aktív részvételedet. A nehézségek, az akadályok meghaladása, annak tanulságának felismerése, egyre inkább megnemesíti a lelked, bearanyozva az életed. A próbatételek lehetőséget kínálnak a karmikus sebek kitisztításához, begyógyításához.

Ám légy nagyon óvatos! Az önismeret útja tele van számos csábító szirénhanggal. És tudd, senki és semmi helyetted meg nem oldhatja a neked szánt feladatokat. Senki a nehézségeidet meg nem válthatja.

Minden benned felmerült félelem téged hív. Te hívtad életre, Te olthatod ki annak tenmagad pusztító erejét. És tudd, arra megvan az Istentől kapott engedélyed, erőd és hatalmad. Meg tudod tenni.

Ezért ha kell, olyan segítőkre lelj, aki hitelesek, akik a maguk tapasztalati tudásából és bölcsességéből nyerték erejüket és képességüket ahhoz, hogy úgy legyenek belső lelki átalakulásod kísérői, ahogyan az neked jó. Ne válasz olyat, aki tankönyvekből, vagy „papírforma” szerinti módszerekkel kecsegtet. 

S ahogy érzed a biztonságot adó közeget, már képes vagy szembenézni a félelmed tárgyával, személyével. Lélekkísérőd kérdésekkel inspirál, melyből bátorságra kapsz, megérted, megérzed nehézségeidre nézve a saját lelked tanító, megváltó üzenetét.

S ahogy az önismereti úton egyre inkább hallod Isteni éned helyes útmutatását, úgy egyre inkább öntudatra ébredsz és nem engeded meg már, hogy rád  külső körülmények ártóan hathassanak. Átlátod a helyzetet, s tudod, neked mi a jó és a szerint reagálsz, a szerint teszel.

Az addig bimbózó Teremtő képességed kivirágzik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Related Post

SZERepekSZERepek

SZERepek. Ahogy leírtam e szót, azonnal észrevettem, hogy ami mondanivaló e témát illetően belőlem kikívánkozni vágyik, az benne foglaltatik a szóban. Már meg sem lepődöm azon, ahogy kiviláglik a lényeg, hiszen amint már sokszor említettem, a Magyar nyelv kódolt nyelv, értelmet, érzelmet, tartalmat sugall. Itt is minden benne van a szóban. Szerepek. Életünk folyamán a […]

Egyéb

MegidősödvénMegidősödvén

 Egyszer csak, ahogy belenézel a tükörbe, egy idősebb arcot látsz. Látod a megváltozott tested, érzed, mozdulataid lelassultak. Úristen! Ez meg ki a csoda? Mi történt, hogy történt? Megrezzen benned a félelem. Eszedbe jutnak elhunyt szüleid, akiket elkísértél egykor a „kapuig”, látva szenvedésüket, az öreg kor kínjait, miközben majd megszakadt értük a szíved. Eszedbe jut az […]

Egyéb

AlkímiaAlkímia

Alkímia. Hiszem, vallom, élem azt a hitet, hogy mindenki a saját maga által teremtett poklot, vagy mennyet éli és ahogyan azt megteremtette, úgy annak átalakítására is képes kell legyen. Bizonyosságra hiteles ősi írásokban leltem, amit saját tapasztalataim felismerései is csak megerősíteni tudnak. Hiszem, hogy „Megváltoztatni bárkit és bármit, csak magadon keresztül lehet.” E folyamat az […]

Egyéb