0630/859-6231

Élő halottak


Élő halottakÉlő halottak.
Elgondolkoztál e valaha a halálon, hogy vajon tényleg van túlvilág? Talán volt olyan élményben részed, vagy hallottál arról, hogy szellemek kísértenek. Lehet, hogy érezted is őket, a hűvös fuvallatot, s láttál egy nem huzattól becsapódó ajtót, vagy meglebbenő függönyt.

Esetleg arról panaszkodsz, hogy minden ok nélkül igen fáradtak és elesettnek érzed magad. Rosszabb esetben súlyos betegségek szörnyű csapása kíséri az újonnan vásárolt házba beköltözőket.
Egy régi ingatlan birtokba vételét követően, leszakad a gerenda, a felújítási munkálatok sorra dugába dőlnek. A házat elönti a szennyvíz és még sorolhatnám tovább a különös jelenségeket.  Jó pár évvel ezelőtt keresett fel egy fiatal hölgy / s azóta többen is hasonló tünetekkel/, hogy valami borzasztó dolgok vannak nála. Nem csoda, a lakás nem kívánatos szellemi lényektől nyüzsgött.
Hála Istennek megfelelő segítséget tudtam nyújtani.
Egyszer egy úr jött el hozzám, beszélgettünk miközben különös érzés uralkodott el rajtam. Semmiképp nem vállaltam volna el a terápiázást, kidumáltam magam alóla. Valamiért nem kapcsoltam be harmadik szemes látásom és már az elköszönésnél tartottunk, amikor megmutatta az új tetkóját. Szíve felett egy démoni fej. Akkor esett le a tantusz. Na, akkor aztán nem tartottam magam vissza!

Sokszor nem is gondolsz arra, hogy a nyugtalanságod, zavartságod oka nem benned van. Legtöbb esetben azt látom, hogy az itt ragadt szellemek nem véletlenül maradtak itt.  Őket még hat lóval sem lehetne elvontatni. Hogy mi tartja őket még itt?                      Mindenek előtt a hozzátartozók fájdalma, a meg nem beszélt dolgok, a nem átadott érzelmek, bent ragadt érzések.
Erről már beszéltem. Ez valahol még természetes is és idővel így-úgy megoldódhat.

Rosszabb esetben, amikor az elhunyt zűrös életet élt, drogos, alkoholista volt, s hogy halálával világi vágyait ne kelljen kielégítetlenül hagynia, keres magának egy olyan élő személyt, aki energetikailag, vagyis hozzá hasonló állapotban leledzik és rátapad. Általa éli meg a pusztító szenvedélyt. Ők megszállók, akiket megszálltak, azok meg a megszállottak. Így azok az emberek akikre rátapadtak, hirtelen inni vagy dohányozni kezdenek, vagy szerencsejátékosként üldözi őket a vágy…

Érdemes tudatosan arra törekedni, hogy jó lelki, érzelmi állapotban légy, ha nem vagy jól, akkor azonnal emeled rezgésszinted ahogy tudod és ha szükségét érzed, megkeresed a megfelelő segítőt.

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Related Post

KiteljesedésKiteljesedés

              Illusztrációkén egy általam festett selyemképet tettem fel. Idővel felmerülhet benned a kérdés, vajon a nekem megfelelő úton járok e? Vajon a kiteljesedés jó útján haladok-e? De nézzük mi is a teljesség? Akkor érzed e magad teljesnek, ha életed minden területe tündöklően sikeres, egészséges vagy, van jól fizető munkád, […]

Egyéb

AlkímiaAlkímia

Alkímia. Hiszem, vallom, élem azt a hitet, hogy mindenki a saját maga által teremtett poklot, vagy mennyet éli és ahogyan azt megteremtette, úgy annak átalakítására is képes kell legyen. Bizonyosságra hiteles ősi írásokban leltem, amit saját tapasztalataim felismerései is csak megerősíteni tudnak. Hiszem, hogy „Megváltoztatni bárkit és bármit, csak magadon keresztül lehet.” E folyamat az […]

Egyéb

Csend erejeCsend ereje

                                       Csend ereje. Izgalmas felfedezést teszel, amikor „megszólal a csend”.  „A látás ereje nem a szemből jön, a hallásé nem a fülből, az érzékelésé nem az idegekből. Az ember szelleme az, ami a szemeken át lát, a […]

Egyéb